Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Γρεβενά: Ολοκληρώθηκαν με λαμπρότητα οι εορτασμοί για την 82η Επέτειο του ‘ΟΧΙ’”

Με κάθε επισημότητα, και με τη μεγαλοπρέπεια που τούς αρμόζει, ολοκληρώθηκαν και φέτος οι εορτασμοί για την Επέτειο του ‘ΟΧΙ’, 82 χρόνια από εκείνη την ιστορική για την Ελλάδα μέρα, σε όλη την Π.Ε. Γρεβενών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, έδωσε το παρών στους εορτασμούς, ξεκινώντας με τον εκκλησιασμό στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γρεβενών, κ.κ. Δαυίδ. Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο στην Πλατεία Αιμιλιανού, και παρέστη στην καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, προς τιμήν της Επετείου.
Οι μαθητές, τα Σώματα Ασφαλείας, το στρατιωτικό τμήμα και οι παρελαύνοντες Σύλλογοι ολοκλήρωσαν την παρέλαση άρτια, αποδίδοντας τη δέουσα τιμή στους πεσόντες για την Ελευθερία απέναντι στον επίδοξο κατακτητή, το όχι τόσο μακρινό 1940, και στον πόλεμο και την Κατοχή που ακολούθησε.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, εκ μέρους του της Περιφερειακής Αρχής, αλλά και σύνολης της Π.Ε. Γρεβενών, εύχεται σε όλες τις Γρεβενιώτισσες και όλους τους Γρεβενιώτες Χρόνια Πολλά και Ελεύθερα, με την πρόσθετη ευχή να καμαρώνουμε κάθε χρόνο τα παιδιά μας να παρελαύνουν σε αυτή την μεγάλη μέρα!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 

Δειτε επίσης 

Ο Εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου και η παρέλαση στα Γρεβενά (φωτο-VIDEO)

Δείτε ακόμα