Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης (VIDEO)

Αντικατάσταση 600 περίπου μέτρων του δικτύου ύδρευσης στον αγωγό του 3ου κλάδου

 

Στην καλλιέργεια του 3ου κλάδου, στον αγωγό που μεταφέρει το νερό στους οικισμούς του πρώην δήμου Αγίου Κοσμά βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 5 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης. Εκεί όπου γίνεται αντικατάσταση…..

580 μέτρων του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή μεταξύ Σταυρού και Κουρούνας.

Πρόκειται για ένα μέρος που έχει ιδιαίτερα προβλήματα κυρίως κατά τη χειμερινή περίοδο. Λόγω των κατολισθήσεων που υπάρχουν παρουσιάζονται πολλά σπασίματα και διακοπές στην υδροδότηση ενώ και λόγω των χιονιού είναι δύσκολη η πρόσβαση με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι αυτών των οικισμών.

Σε δήλωσή του ο κ. Κουπτσίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έγινε αντικατάσταση του παλαιού δικτύου με πολυαιθυλένιο, πιστεύοντας ότι θα λυθεί το πρόβλημα. Πρόκειται για μια παρέμβαση που θα έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Η τελευταία είχε γίνει το 1998 και παρότι το προηγούμενο διάστημα πολλοί εξήγγειλαν ότι είχαν δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να λύσουν αυτά τα προβλήματα που υπήρχαν στην ύδρευση, παρόλα αυτά ουσιαστικές ενέργειες δεν γινόταν. Τώρα έχουν γίνει παρεμβάσεις για να λύσουν οριστικά το πρόβλημα  της ύδρευσης αυτών των οικισμών. Την επόμενη χρονιά με δυο – τρεις προγραμματισμένες παρεμβάσεις  και με ενίσχυση των καλλιεργειών δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με απώτερο στόχο το συγκεκριμένο δίκτυο να ενισχύσει και το δίκτυο της Δημοτικής Ενότητας των Ηρακλεωτών για καλύτερης ποιότητας και πιο φθηνό νερό».

Παράλληλα με τις εργασίες αντικατάστασης έγινε και ο καθαρισμός δεξαμενών και των φρεατίων.