Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Διαγραφή του Νόμου και των χρεών και όχι μονο.. των βουλεuτών

Δεν ξέσπασε σαν κεραυνός εν αιθρία η ύπαρξη εταιρειών διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια. Ο Ν.4354/2015 αποτελεί μνημονική «δέσμευση» και απαίτηση της Ε.Ε. Αυτή την δέσμευση ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι κυβερνήσεις από το 2012 και μετά. Αποτελεί συνέχεια της εισβολής του κράτους και των μηχανισμών του στις τσέπες και τα σπίτια των λαϊκών στρωμάτων . Υπάρχει ένας ιδιότυπος φαρισαισμός στις δηλώσεις των κυβερνητικών και αντιπολιτευόμενων αξιωματούχων που τους πείραξε η εφαρμογή του Νόμου από έναν βουλευτή και όχι η ύπαρξη του νόμου που παραδίδει την λαϊκή κατοικία και περιουσία στα κοράκια του κεφαλαίου. Φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς ..αφού μαζί τον ψηφίσανε. Ταυτόχρονα αξιοποιείται για την διαγραφή χρεών των μεγάλων επιχειρήσεων, τραπεζών που τις σώσαμε, και του εφοπλιστικού κεφαλαίου από τα θαλασσοδάνεια. Σκάνδαλο μεγάλο είναι η ύπαρξη του Νόμου και η ανείπωτη φτώχεια που βιώνουν οι εργαζόμενοι με την ληστεία των εισοδημάτων τους από τους λογαριασμούς της ενέργεια τον πληθωρισμό, την κατανάλωση και το τραπεζικό σύστημα. Σκάνδαλο μεγάλο είναι να θησαυρίζουν όλοι αυτοί στις πλάτες του λαού. Σκάνδαλο μεγάλο είναι η αρπαγή της Λαϊκής κατοικίας.

Σήμερα αποτελεί επιτακτική ανάγκη ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας και μικρής περιουσίας και γενικότερα των όρων ζωής των εργατικών και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Αυτή την διάθεση του αγώνα δείχνουν και οι πρόσφατες εργατικές λαϊκές και νεολαιίστικες συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις.

Διαγραφή των χρεών των ανέργων και των φτωχών καθώς και κάθε επιβάρυνσης, την καθιέρωση του ακατάσχετου της λαϊκής κατοικίας και την κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Ταυτόχρονα/παράλληλα με τη διαγραφή του δημόσιου χρέους, την εθνικοποίηση των τραπεζών με πολιτικό εργατικό έλεγχο χωρίς αποζημίωση. Εθνικοποίηση των ενεργειακών Ομίλων, (Διυλιστήρια Πετροχημικά κλπ), της ΔΕΗ Τηλεπικοινωνιών και των μεταφορών. Χωρίς αποζημίωση. Ενιαίο κρατικό φορέα ενέργειας χωρίς χρηματιστήρια .Φορολογία του μεγάλου κεφαλαίου. Απελευθέρωση από τα μνημονιακά δεσμά και την επιτροπεία, την αποδέσμευση από την ΕΕ για τα εργατικά λαϊκά δικαιώματα.

Την κρίση να την πληρώσει το κεφάλαιο που την δημιουργεί και όχι η εργαζόμενοι . Όλη η εξουσία στο ΛΑΟ.