Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΕΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, η τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ορεινών Περιοχών της ΚΕΔΕ με τη συμμετοχή και του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κορδίλα.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Στυλιανός Πέτσας και η συμμετοχή των αιρετών στη συνεδρίαση καταγράφεται ως θετική, όπως επίσης και τα αποτελέσματα της συνεδρίασης.
Ο δήμαρχος Δεσκάτης κ. Δημήτριος Κορδίλας στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση, εστίασε κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικροί ορεινοί δήμοι και τους ενδεικνυόμενους τρόπους αντιμετώπισής των και ειδικότερα: στην αναγκαιότητα χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, στη χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση των αναγκών στην εσωτερική οδοποιϊα, καθώς και στην αγροτική οδοποιϊα, την αύξηση των ΚΑΠ και της ΣΑΤΑ για τους μικρούς ορεινούς δήμους, τη χορήγηση κινήτρων στους γιατρούς για τη στελέχωση των κέντρων υγείας των ορεινών περιοχών, τη χρηματοδότηση των ενεργειακών κοινοτήτων, και τη χρηματοδότηση των άγονων γραμμών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της ενδοδημοτικής συγκοινωνίας.

 

Δείτε ακόμα