Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

12 Χρόνια στον Β’ Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Γιάννης Γιάτσιος – Θα Κάνει το Επόμενο Πολιτικό Βήμα?

12 ολόκληρα χρόνια στον Β΄βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης συμπληρώνει φέτος ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας,Μέλος του Δ.Σ της ΕΝΠΕ και Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιάννης Γιάτσιος.
 
Το 2010 Εκλέχτηκε για πρώτη Φορά Περιφερειακός Σύμβουλος στην Πρώτη Θέση με τον Συνδυασμό του Τότε Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακη,το 2014 στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές αναλαμβάνει Επικεφαλής Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών με τον Συνδυασμό του τότε Περιφερειάρχη Γιώργου Δακή και Κερδίζει και τις Δύο Κυριακές με Μεγάλο Ποσοστό τον Τότε Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελο Σημανδράκο που στην συνέχεια Εκλέχθηκε Αντιπεριφερειάρχης λόγο Νίκης του Συνδυασμού του,ήταν η Μοναδική Περιφερειακή Ενότητα που κέρδισε με μεγάλη Διαφορά τα Γρεβενά το 2014 ο Γιώργος Δακής με επικεφαλής Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον Γιάννη Γιάτσιο.
 
Το 2019 ο Γιάννης Γιάτσιος θα εκλεγεί και Πάλι Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε Γρεβενών με τον Νέο Περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη και ο κ.Κασαπίδης θα τον Εμπιστευτεί την Διοίκηση της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών από τη Θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη του Παλιού Νομάρχη από 01-09-2019 μέχρι τις Αρχές Νοεμβρίου του 2021.
 
Το όνομα του Συζητείται Συχνά την Τελευταία Περίοδο για το Επόμενο Πολιτικό του Βήμα, Με Φόντο τις Κάλπες του 2023 αναμένουμε τις οριστικές Αποφάσεις του Γιάννη Γιάτσιου ο οποίος Βρέθηκε σε μια Δύσκολή Περίοδο ως Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών  με την πανδημία, που αναμφισβήτητα είχε πολλές επιπτώσεις στην τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Μένει τώρα να δούμε ποιες θα είναι οι Επόμενες Κινήσεις του Γνωστού Αυτοδιοικητικού του Πρώην Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Γιάτσιου.
 
Θα Βάλει Πλώρη για το Δήμο Γρεβενών ως Υποψήφιος Δήμαρχος, θα Μείνει στον Β΄Βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια η θα Κάνει το Επόμενο Πολιτικό Βήμα.
 
 
 
Δημήτρης Βακρατσάς
 
Δημοσιογράφος West Channel