Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Kids athletics, ασφαλής οδήγηση, κληρώσεις ποδηλάτων και ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, διασκεδαστικά αγωνίσματα, κληρώσεις ποδηλάτων και ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής, περιλαμβάνει το πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών για την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθούν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στον Πεζόδρομο για τους μικρούς μας συνδημότες από το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Το απόγευμα στις 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο «Μίλτος Τεντόγλου», θα διοργανωθούν τα δημοφιλή kids athletics σε συνεργασία με τη Γυμναστική Ένωση Γρεβενών, όπου θα γίνει και η κλήρωση δύο ακόμη ποδηλάτων τύπου mountain με τα κράνη τους, ευγενική χορηγία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Το βράδυ στις 20:00, στο Πάρκο των Μανιταριών, θα στηθεί μία γευστικότατη ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής από τον Σύλλογο Γυναικών Ελευθέρου και με τη συμμετοχή των Γρεβενιωτών καλλιτεχνών Άκη Σιαμίδη, Κώστα Μπαρμπαρούση και Χριστίνα Καλαϊτζίδου.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών