Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δράσεις και εκδηλώσεις από το πρωί έως το βράδυ την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου– Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις, ασφαλής οδήγηση, πυγμαχία, γιόγκα και πολλή μουσική

Εκπαιδευτικές ξεναγήσεις, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής, πυγμαχία, γιόγκα, face painting και μουσική στους δρόμους των Γρεβενών, περιλαμβάνει το πλούσιο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Γρεβενών για την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, πέμπτη ημέρα της φετινής διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στις 10:00 το πρωί, θα λάβει χώρα ξενάγηση μαθητών στο Κέντρο Παλαιοντολογίας Μηλιάς και κατασκευή χαυλιόδοντα από ανακυκλώσιμα υλικά ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιούνται μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας στο Δημαρχείο για τους μικρούς μας συνδημότες από το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

Το απόγευμα στις 18:00, στο Πάρκο των Μανιταριών, ο ΑΓΣ ΕΛΙΜΕΙΑ θα μας παρουσιάσει μία βιωματική προσέγγιση στο άθλημα της πυγμαχίας και στις 19:00 θα ακολουθήσουν μαθήματα ευεξίας (γιόγκα) από τη Δώρα Τζαλονίκου καθώς και face painting από τη Μαρία Κατσαρού και την Κασσιανή Λόλη.

Μάλιστα, στο ίδιο σημείο, θα γίνει και η κλήρωση ενός ακόμη ποδηλάτου τύπου mountain με το κράνος του, ευγενική χορηγία του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Το βράδυ στις 20:00, οι κεντρικοί οδοί Φαρδυκάμπου και Μακεδονομάχων πεζοδρομούνται, όπου διάσπαρτα μουσικά γκρουπάκια στήνουν μία όμορφη γιορτή μέσα από τη δράση «Μουσικοί Δρόμου ζωντανεύουν την πόλη».

Ταυτόχρονα, εκείνη την ώρα, στην κεντρική πλατεία Αιμιλιανού, θα γίνει και η παρουσίαση του ηλεκτρικού τετράτροχου ποδηλάτου ebike ORIONGloubos.    

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών