Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΔΜ: Έγκριση 3.000.000,00 € για την Ενεργειακή Κοινότητα των ΤΟΕΒ από το Πράσινο Ταμείο

Η Π.Ε. Γρεβενών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η σύμπνοια και από κοινού προσπάθεια των παραγωγών μας, μαζί με την Περιφερειακή Αρχή Δυτικής Μακεδονίας, κατάφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς εγκρίθηκαν 3.000.000 ευρώ από το Πράσινο Ταμείο για την κατασκευή μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Οι Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) Αγάπης, Βατολάκκου, Δασοχωρίου, Καρπερού-Δήμητρας, Κιβωτού-Κοκκινιάς-Πολυδένδρου, Παλιουριάς και Πηγαδίτσας θα απολαμβάνουν τα οφέλη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, οι οποίες θα εξορθολογίσουν το ενεργειακό κόστος των καλλιεργητικών διαδικασιών, και θα θέσουν νέες βάσεις στο πρωτογενή τομέα.
Η μείωση του κόστους άρδευσης θα εισφέρει τα μέγιστα στη διατήρηση του υπάρχοντος αγροτικού δυναμικού και θα συμβάλει στην διεύρυνση της πρωτογενούς δραστηριότητας.
Η σκληρή δουλειά, προκειμένου να επιτευχθεί η μετάβαση της περιοχής μας στο νέο και βιώσιμο παραγωγικό μοντέλο, που προωθούν από κοινού Περιφερειακή Αρχή και Κυβέρνηση, συνεχίζεται.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα