Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ “Ε Λ Π Ι Δ ΑΣ”

Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης Αγάπης του 15 Αυγούστου 2022 θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όσους μαζί με την ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ έδωσαν τη δυνατότητα σε συμπολίτες μας να γιορτάσουν τις ημέρες της Παναγία μας.
Προσφέραμε τρόφιμα μακράς διαρκείας και κρέας σε 50 οικογένειες.
Την εκδήλωση αυτή συνεχίζουμε για Τρίτη χρόνια λόγω αρκετών αιτημάτων συμπολιτών μας που αδυνατούν να ανταποκριθούν στην καθημερινότητα.
Ε υ χ α ρ ι σ τ ο ύ μ ε θερμά για άλλη μία φορά την Εταιρία Εμπορίας κ´ Παραγωγής Ελαιολάδων ΧΡΥΣΕΛΙΑ Κ Ο Ρ Ε Α.Ε. Για τρία χρόνια καλύπτει τις ανάγκες του Συλλόγου μας σε Ελαιόλαδα, Ηλιέλαια, Τοματοπολτούς. 
Τα Σούπερ Μάρκετ Ελληνικές Υπεραγορές Α.Ε.Ε. ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για προσφορά 8 τροφίμων μακράς διαρκείας αξίας 150 €. Στηρίζει την ¨ΕΛΠΙΔΑ¨ για 3 χρόνια.
Στο πρόσωπο του Προέδρου Κωνσταντίνου Δημάδη ευχαριστούμε τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ για την προσφορά κρέατος ( 350 σουβλάκια ). Η ευγενική του χειρονομία ¨υποχρέωσε ¨ την ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ να καλύψει εξ ιδίων με προσφορά κρέατος τις υπόλοιπες οικογένειες, καθώς και τη συμπλήρωση 4 τροφίμων Μ.Δ.
Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Νίκη Μήσιου για την προσφορά πλέον των 50 μερίδων σε συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.
Ευχαριστούμε το φίλο της ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨ Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο για την προσφορά 25 μερίδων φαγητού, το ¨ ΠΕΡΑΣΜΑ ¨ και την Ελευθερία Καραπατάκη για την προσφορά ψημένων κρεάτων και τον Ζέρβα Παναγιώτη για αρτοσκευασμάτα.
Η λεπτομερής περιγραφή των δράσεων του Συλλόγου μας γίνεται για να σας δώσουμε ιδέες πως μπορείτε να προσφέρετε έστω και μία μερίδα φαγητού που σας περισσεύει στο συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας που το χρειάζεται, είτε μέσω της ¨ ΕΛΠΙΔΑΣ¨ είτε μόνοι σας. Είναι Θεάρεστο να προσφέρεις ελπίδα στο συνάνθρωπο
γιατί έρχεται δύσκολος Χειμώνας και η συνεργασία όλων είναι επιβεβλημένη.

Το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ 

———————————————

ΠΡΟΤΑΣΗ ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και τους Πολίτες των Γρεβενών να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι :
Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Π.Ε. Γρεβενών και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, με την παρουσίαση του βιβλίου της Γρεβενιώτισσας φιλολόγου Βασιλικής Παντέρη , ´´Καταγραφή του γλωσσικού ιδιώματος της Μηλέας Γρεβενών´´ και την ομιλία με θέμα ´´ Γλώσσα και άνθρωπος ´´. Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 στις 7 μ.μ. στο Κέντρο Πολιτισμού.