Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συγχαρητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Γρεβενών για τη διάκριση στον διαγωνισμό Astro Pi της ομάδας του ΠΕΚΤΠΕ Γρεβενών.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Γρεβενών συγχαίρει τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της ομάδας του ΠΕΚΤΠΕ Γρεβενών για τη διάκριση τους στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Astro Pi Mission Space Lab 2021/22. Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA – European Space Agency) και την Raspberry Pi Foundation.

 

Η ομάδα του ΠΕΚΤΠΕ υλοποίησε πρόγραμμα για τη συλλογή φωτογραφιών από την επιφάνεια της Γης, το οποίο εκτελέστηκε στην υπολογιστική συσκευή Astro Pi που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS – International Space Station). Μετά τη συλλογή των φωτογραφιών, η επεξεργασία τους έδειξε ότι η επίδραση των υδάτινων πόρων (λίμνες, ποτάμια) αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην καλλιεργητική απόδοση της γύρω περιοχής.

 

Ο Πόλος Εκπαιδευτικής Καινοτομίας Γρεβενών αποτελεί σύγχρονη εκπαιδευτική δομή που έχει τη δυνατότητα να παρέχει καινοτόμο έργο προς την εκπαιδευτική κοινότητα. Η διάκριση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο αποδεικνύει ότι αποτελεί σημαντικό πυλώνα για την προώθηση καινοτόμων δράσεων.

                                    

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΣΟΥΜΕΛΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ

Δείτε ακόμα