Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κανένας κίνδυνος για το νερό στο Περιβόλι και την Αβδέλλα

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών θέλοντας να ξεκαθαρίσει την οποιαδήποτε υποψία διασύνδεσης της με δημοσίευμα σε τοπικό site σχετικά με κρούσματα γαστρεντερίτιδας, που παρουσιάστηκαν σε κατοίκους της τοπικής κοινότητας Περιβολίου, πραγματοποίησε πέραν των καθορισμένων Μικροβιολογικών και Χημικών αναλύσεων, εκ νέου αναλύσεις σε δείγματα …

νερού από όλες τις δεξαμενές των τοπικών κοινοτήτων Περιβολίου και Αβδέλλας στις 8/8/2013 και 9/8/2013. Τα δείγματα των αναλύσεων βρέθηκαν για ακόμη μία φορά καθαρά και αποδεικνύουν την εξ αρχής άποψη μας, ότι δηλαδή το οποιοδήποτε κρούσμα γαστρεντερίτιδας δεν οφείλεται στο πόσιμο νερό αυτών των οικισμών. Οι αναλύσεις στάλθηκαν στα προεδρία των τοπικών κοινοτήτων για ανάρτηση τους και ενημέρωση των δημοτών που κατοικούν σε αυτούς τους οικισμούς και κοινοποιήθηκαν στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας Γρεβενών.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Γρεβενών επιφυλάσσετε να κινηθεί νομικά σε οποιοδήποτε ανυπόστατο δημοσίευμα ξαναπροσπαθήσει να τη συνδέσει με ευαίσθητα θέματα όπως αυτά της δημόσιας υγείας. 

 

 

 

 

Εκ της ΔΕΥΑΓ