Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«Πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών για την επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών»

Σε μια αναλυτική εξέταση του ζητήματος της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά προχώρησαν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Οικονόμου Ελευθέριος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, μετά από επίσκεψη του τελευταίου στην Αθήνα.

Με δεδομένες τις ανάγκες της Ελληνικής Αστυνομίας για περισσότερες εγκαταστάσεις για φοίτηση δοκίμων, τα Γρεβενά αποτελούν μια καλή επιλογή για τη λειτουργία (εκ νέου) Σχολής Αστυφυλάκων, καθώς διαθέτουν ήδη εγκαταστάσεις που έχουν εξυπηρετήσει τον σκοπό αυτό, ενώ τίθεται και η δυνατότητα χρήσης του νέου κτιρίου του οικοπέδου – έναντι του Γ.Ν. Γρεβενών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών εξέφρασε την προθυμία της Π.Ε. Γρεβενών, και της Περιφερειακής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για πλήρη στήριξη της Αστυνομικής Ακαδημίας και του έργου της με κάθε διαθέσιμο μέσο, και με γνώμονα την προθυμία αυτή, ενημέρωσε τον Υφυπουργό πως η Περιφερειακή Ενότητα είναι έτοιμη να συνδράμει προς επίλυση κάθε τεχνικού και διαδικαστικού ζητήματος που βρίσκεται στην αρμοδιότητά της, ώστε να επιστρέψει η Σχολή Αστυφυλάκων στα Γρεβενά και να καλυφθούν οι ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ. για άρτιους χώρους εκπαίδευσης και υλικό.

Ο δε Υφυπουργός από πλευράς του εξέφρασε τη θετική του διάθεση, ώστε, με τη συνδρομή και του Αντιπεριφερειάρχη, να ευοδωθεί η επανεγκατάσταση και επαναλειτουργία της Σχολής.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα