Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών

Την Τρίτη 02-08-2022 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών πραγματοποίησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γρεβενών. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση μας σχετικά με την πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλές ημέρες στην περιοχή της «Βάλια Κάλντα” αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα και ελλείψεις που αντιμετωπίζει η τοπική Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σε ότι αφορά το μέτωπο της φωτιάς ο Διοικητής μας ενημέρωσε πως η φωτιά είναι υπό έλεγχο δεν έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα από αυτή και πως είναι θέμα ημέρων η πλήρης κατάσβεσή της. Για την κατάσβεσή της ενεργούν μόνο επίγειες δυνάμεις ( εικοσιένα πυροσβέστες από διάφορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες ) η δε χρησιμοποίηση εναέριων μέσων υπήρξε ελλιπής λόγω μικρής διαθεσιμότητας και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν στη συγκεκριμένη θέση.
Σε ότι αφορά τα γενικότερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η εν λόγω Υπηρεσία από τη συζήτηση μας αναδείχθηκε ως κυρίαρχο, μεταξύ άλλων, το πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων στις οποίες στεγάζεται η Υπηρεσία και η μεγάλη ανάγκη δημιουργίας νέου χώρου ο οποίος θα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία της Υπηρεσίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό είναι η εύρεση κατάλληλου οικοπέδου – γηπέδου, στην υλοποίηση του οποίου θα πρέπει να συμβάλουν όλοι οι τοπικοί φορείς, ο καθένας από το μετερίζι του.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ