Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πέρασε η πρόταση των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης για την δομή των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Γρεβενών. (VIDEO)

Με 16 ψήφους υπέρ και μία κατά, πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο η πρόταση των Δημοτικών Συμβούλων των Δημοτικών Παρατάξεων «ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ», ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» καθώς και του Δημ. Συμβουλου Χατζηγεωργίου Ελευθέριου  για την διατήρηση της δομής των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Γρεβενών.
Κατά την ψηφοφορία, αποχώρησαν ο Δήμαρχος κ.Δασταμάνης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του όπως επραξαν και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του κ.Παλάσκα ενώ η προέδρος κ.Φωτεινή Τζιουβάρα ψήφησε κάτα της πρότασης.

 Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση στο video που ακολουθεί.

Η πρόταση

1. Άμεση χρηματοδότηση από το Δήμο Γρεβενών για την καταβολή όλων των δεδουλευμένων των εργαζομένων στη Δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ που λειτουργεί από τη ΔΕΚΕΓ του Δήμου Γρεβενών, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, με εξασφάλιση της άμεσης απορρόφησης από τη ΔΕΚΕΓ για να μην δεσμευτούν τα χρήματα από οφειλέτες.
2 Άμεση επιστροφή των εργαζομένων στην Υπηρεσία τους, μετά την εξόφληση των δεδουλευμένων τους και την ενασχόλησή τους με τις διαδικασίες των αιτήσεων των ωφελούμενων για την περίοδο 2023.
3. Γρήγορη αποκατάσταση της λειτουργικότητας των Υπηρεσιών του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με εξασφάλιση των απαιτούμενων υποδομών για την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της Δομής προς τους ωφελούμενους.
4. Μη ιδιωτικοποίηση της Δομής των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ και μη παραχώρηση σε τρίτους κτιριακών εγκαταστάσεων και υποδομών στις οποίες λειτουργεί το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Γρεβενών.
5. Αξιοποίηση των προθέσεων των εμπλεκόμενων Φορέων για παροχή οικονομικής ενίσχυσης προς την ευαίσθητη Δομή των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (όπως έγινε και στο παρελθόν από την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Γρεβενών, το ΥΠΕΣ κτλ).
6. Ενδυνάμωση της Δομής των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με πρόσθετο προσωπικό αναγκαίων ειδικοτήτων, με καλύτερες εγκαταστάσεις και υποδομές για την καλύτερη λειτουργία της Δομής και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους ωφελούμενους.
7. Μεταφορά της Δομής των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είτε στο Δήμο Γρεβενών, είτε στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αθλητισμού (ΚΚΑΑ), όπως αποφασίστηκε για τις λοιπές Δομές που λειτουργούν από τη ΔΕΚΕΓ του Δήμου Γρεβενών.
8. Ανάκληση κάθε προηγούμενης Απόφασης που αντίκειται στο πνεύμα και τις διατάξεις της παρούσας.
9. Εξουσιοδότηση προς το Δήμαρχο Γρεβενών για την εφαρμογή της παρούσας απόφασης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Δείτε ακόμα