Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τετραήμερο μανιταρογλυπτικής, από 18 έως 21 Αυγούστου, στο Πάρκο των Μανιταριών, στα Γρεβενά

Τετραήμερο μανιταρογλυπτικής, από την Πέμπτη 18 Αυγούστου έως την Κυριακή 21 Αυγούστου, διοργανώνουν για δεύτερη φορά οι Μανιταρόφιλοι Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, στο Πάρκο των Μανιταριών, στα Γρεβενά.
Η πρώτη φορά ήταν στο πλαίσιο της 16ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού, στον ίδιο χώρο, τον Ιούλιο του 2019. Από την 1η εκδήλωση προέκυψε το γλυπτό που κοσμεί τον κυκλικό κόμβο που βρίσκεται πριν από τη γέφυρα προς την Καλαμπάκα και άλλα γλυπτά που θα τοποθετηθούν, μαζί με τα φετινά δημιουργήματα, στο Πάρκο των μανιταριών και όπου αλλού χρειαστεί.
Και στις δύο περιπτώσεις η πρώτη ύλη (μεγάλων διαστάσεων κορμοί δέντρων) αποτελούν χορηγία της ALPHA WOOD, ενώ η μεταφορά και η τοποθέτησή τους, χορηγία της μεταφορικής εταιρίας του Γιώργου Καραγιάννη, μέλους των Μανιταρόφιλων Ελλάδας.
Για φέτος έχει εξασφαλιστεί η συμμετοχή καλλιτεχνών από τα Γρεβενά, την Πτολεμαΐδα και τη Φλώρινα. Ξυλογλύπτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6974463430, στο οποίο απαντά το μέλος των Μανιταρόφιλων Ελλάδας Γιάννης Παπατζήκας.
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την υπαίθρια ξυλογλυπτική με αλυσοπρίονα.