Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

” Η Γραμμούλα έχει φωνή με Ρυθμό και Μουσική “

Ακόμα μια φορά πρωτοπορούμε και σε συνεργασία με την Ελένη Λαγουδάκη εξειδικευμένη μουσικοπαιδαγωγό, καθηγήτρια πιάνου και το τμήμα μουσικής του Κδαπ Smartjunior με υπεύθυνο της μουσικής τη Φωτεινή Γκιουλέκα, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί βιωματικό σεμινάριο σπουδών στη μουσική.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλα τα παιδιά και τους γονείς τους ανεξαρτήτως εάν φοιτούν στο κδαπ ή όχι.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου το Κδαπ ανοίγει τις πόρτες του σε όλα τα παιδιά, ώστε να γνωρίσουν τη φιλοσοφία μας, τους χώρους μας καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό της δομής μας! Παράλληλα οι γονείς θα μπορούν να ενημερωθούν για τη κατάθεση των αιτήσεων που ξεκινούν στις 27 Ιουλίου για το πρόγραμμα:
¨ Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2022-2023 και τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή τους

Πρόγραμμα σεμιναρίου:
⦁ 11:00-11:45 παιδιά ηλικίας 1-3 ετών με τη συμμετοχή των γονέων τους
⦁ 12:00-12:45 παιδιά ηλικίας 4-6 ετών
⦁ 13:00-13:45 παιδιά ηλικίας 7-12 ετών

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας

τηλ: 2462306721, 6948278911, 6986659789
e-mail: smartjuniorkdap@gmail.com
Αριστείδου 33, Γρεβενά

 

Ελένη Λαγουδάκη

Εξειδικευμένη Μουσικοπαιδαγωγός, Καθηγήτρια πιάνου και Αγγλικής Φιλολογίας Εμπνεύστρια του Soundsteps by E.L

Ιδρύτρια του Πολυχώρου Τέχνης και Εκπαίδευσης Soundsteps by Eleni Lagoudaki Εκπρόσωπος της Kindermusik στην Ελλάδα

Συγγραφέας και δημιουργός διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού

Εισηγήτρια σεμιναρίων για γονείς, παιδαγωγούς και παιδιά

Η Ελένη Λαγουδάκη είναι εμπνεύστρια του βιωματικού προγράμματος σπουδών για παιδιά βρεφικής, προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας Soundsteps by E.L. και εξειδικευμένη Μουσικοπαιδαγωγός Kindermusik για παιδιά 0-7 ετών από το Kindermusik University (επίσημη εκπρόσωπος του προγράμματος στην Ελλάδα). Είναι επίσης καθηγήτρια πιάνου και Αγγλικής Φιλολογίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά τα τελευταία είκοσι χρόνια ζει με την οικογένεια της στην Τήνο, το νησί που έχει αγαπήσει πολύ και έχει αποτελέσει αστείρευτη έμπνευση στο πάθος της για την επικοινωνία και τη διδασκαλία των παιδιών μέσα από τις Τέχνες. Φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών (Διδάσκουσα: Λούσυ Βιντσεντζάτου), στη Μουσική Σχολή της Μαέστρου Γιάννας Ακριβοπούλου και είναι αριστούχος πτυχίου πιάνου με διάκριση. Έχει ανώτατες σπουδές Κινησιολογίας-Χορού στο Χορόδραμα της Ραλλού Μάνου. Είναι κάτοχος Bachelor of Arts στην Αγγλική και Αμερικάνικη Λογοτεχνία με minor στα Γαλλικά και τις Τέχνες από το University of LaVerne, California. Είναι η δημιουργός και εμπνεύστρια του Βιωματικού προγράμματος σπουδών Soundsteps by E.L που έχει ως άξονα την πολυαισθητηριακά διαθεματική διδακτική προσέγγιση και αναπτυξιακή εξέλιξη των παιδιών βρεφικής, προσχολικής και σχολικής ηλικίας με κύρια εκπαιδευτικά και επικοινωνιακά εργαλεία ανταπόκρισης τους Ήχους, τα Σύμβολα, το Ρυθμό, την Κίνηση, τον εκφραστικό Λόγο, τη Μουσική, τη Φύση και τις Τέχνες. Είναι εισηγήτρια σεμιναρίων με τίτλο ‘Πιάνο και Κινησιολογία’. Η δράση της περιλαμβάνει πολυετή εφαρμοσμένη πρακτική διδασκαλία των προγραμμάτων Kindermusik και Soundsteps by E.L με την ενεργό συμμετοχή γονέων και παιδιών στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού. Πραγματοποίησε διαδραστικά εκπαιδευτικά Σεμινάρια στο Soar Valley Music Center και στο Μusic steps στην Αγγλία, στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου καθώς και Σεμινάρια Παιδαγωγών στο European University of Cyprus και στο Νηπιαγωγείο Ι. Καρράς του Κολλεγίου Αθηνών. Συνεργάζεται με τον εκπαιδευτικό Οργανισμό Hoopla Education και το Μουσείο Κώστα Τσόκλη, σχεδιάζοντας και αναπτύσσοντας εκπαιδευτικά εργαστήρια διαθεματικής προσέγγισης μέσω της Εννοιολογικής Τέχνης και Μουσικοκινητικής για παιδιά 3-6 ετών στην Τήνο. Είναι συγγραφέας των Μουσικοπαιδαγωγικών βιβλίων με πολυαισθητηριακές δράσεις για γονείς , παιδαγωγούς και παιδιά: ’Η Γραμμούλα έχει Φωνή’, μία διαδραστική προσέγγιση της Μουσικής προθεωρίας για παιδιά ηλικίας από 4 ετών και του υπό έκδοση “Μαζί στων Ήχων τη ροή” για παιδιά από 3 ετών. Δημιουργός εκπαιδευτικών διαθεματικών παιχνιδιών, δραστηριοτήτων και σεμιναρίων σε συνεργασία με τη συνάδελφο Πόπη Χαριτάκη στην Ελλ΄αδα και το εξωτερικό. Είναι ιδρύτρια του Πολυχώρου Τέχνης και Εκπαίδευσης Soundsteps by Eleni Lagoudaki και πρώτης πανελλαδικής έδρας του Kindermusik University. Είναι μέλος της συντακτικής επιτροπής ειδικών συνεργατών, “Μουσική σε πρώτη βαθμίδα”-ΤΕΠΑΕΣ, Παν. Αιγαίου και μέλος της Ε.Ε.Μ.Ε.