Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κατ’αυτόν τον τρόπο δεν στηρίζεται η κτηνοτροφία και ούτε προωθείτε η ανάπτυξη…

Αναγκάζομαι ύστερα από ένα σωρό παρακλήσεις, από επιστολές και απανωτά τηλεφωνήματα προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, να δημοσιοποιήσω το πρόβλημά μου, ως κτηνοτρόφος, μήπως και ευαισθητοποιηθούν αυτοί που διατείνονται ότι μας κατανοούν και μας στηρίζουν. (φυσικά μόνον κατά τις προεκλογικές περιόδους).
Εδώ και ένα χρόνο απευθυνθήκαμε στην ΔΕΥΑΓ, εγώ και κάτοικοι του χωριού, εγγράφως, τηλεφωνικά αλλά και με φυσική παρουσία, προκειμένου να αποκατασταθεί η λειτουργία βασικής ποτίστρας στον οικισμό σταυρού. Παρ’όλες τις εκκλήσεις και παρακλήσεις μας, μέχρι σήμερα η αποκατάσταση της λειτουργίας της ποτίστρας δεν έχει γίνει, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα ποτίσματος του κοπαδιού μου.
Φανταστείτε, στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα χρόνια αυτά οι κτηνοτρόφοι, να μας προσθέτουν και με…., ας μην πω με την αδιαφορία τους, αλλά σίγουρα με την ολιγωρία τους και άλλα, οι υπηρεσίες, οι οποίες θα έπρεπε να είναι αρωγοί στις προσπάθειες μας να διατηρήσουμε τα κοπάδια μας.
Επειδή η αγανάκτησή μου είναι τεράστια, παρακαλώ όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση που λέγεται υποστήριξη της κτηνοτροφίας, να μεριμνήσουν για τη λύση του προβλήματος.
Κι αν η διαδικασία αποκατάστασης της λειτουργίας, προϋποθέτει χρόνο όπως ισχυρίζονται, ας φτάσει προσωρινά το νερό στις λεκάνες της ποτίστρας για να ποτίζω τα ζώα, και ας γίνουν στη συνέχεια οι απαιτούμενες εργασίες, όπως προβλέπεται.
Και για να μην βρεθεί κάποιος και να ισχυριθεί ότι υπερβάλω με τα γραφόμενά μου, σας επισυνάπτω και φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται η παρούσα κατάσταση της πηγής της ποτίστρας.

Κτηνοτρόφος του οικισμού Σταυρού