Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κοινό αίτημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου για την επανεξέταση της κατάργησης της δομής του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ.

Δεκαεπτά Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Γρεβενών κατέθεσαν κοινό αίτημα στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών για την επανεξέταση του κατάργησης της δομής του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ. Το αίτημα έχει ως εξής:

Γρεβενά 06-07-2022

Προς την Πρόεδρο

του Δημοτικού Συμβουλίου

κα Φωτεινή Τζουβάρα

Κυρία Πρόεδρε,

Μετά τις πρωτοφανείς αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για την κατάργηση της δομής των ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ με την οριακή πλειοψηφία 14-13 παρακαλούμε βάσει της κείμενης Νομοθεσίας αλλά και της πρόσφατης Εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών «Περί λειτουργείας του Δημοτικού Συμβουλίου» εντός έξι ημερών από την παραλαβή του αιτήματός μας να συγκαλέσετε προς συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο.

Την παρούσα επιστολή – αίτημα την υπογράφουν το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων των δημοτικών παρατάξεων «Μαζί Συνεχίζουμε», «Δήμος για Ολους», «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Λευτέρης Χατζηγεωργίου.

Παρακαλούμε στην πρόσκληση να αναγράφετε ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι δύναται να συμμετέχουν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είτε δια ζώσης είτε με τηλεδιάσκεψη όπως αναφέρετε και στην πρόσφατη Εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Οι υπογράφοντες

kdap 2kdap 1