Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2ο ΓΕΛ Γρεβενών: εξαιρετικές οι βαθμολογικές επιδόσεις των μαθητών/τριών στις Πανελλαδικές 2021-22 !

Η σχολική κοινότητα του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών συγχαίρει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών για τη συμμετοχή τους, πρωτίστως, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τη σχολική χρονιά 2021-22, τα αποτελέσματα των οποίων ανακοινώθηκαν πρόσφατα, την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022.

   Πρόκειται για έναν επώδυνο και ιδιαίτερα ψυχοφθόρο πανελλαδικό διαγωνισμό, που ασφαλώς και δεν προδιαγράφει τη μελλοντική κοινωνική, πολιτική και επαγγελματική πορεία των νέων. Ωστόσο, αφήνει το «στίγμα» του στις νεανικές ψυχές και γι΄ αυτό η συμμετοχή τους και μόνο σ΄ αυτόν είναι «ωραίος αγώνας», αρκεί να μην θεωρείται ο μοναδικός «ωραίος αγώνας» που μπορούν να αναλάβουν οι νέοι/ες στη ζωή τους.

   Φέτος όμως, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2021-22, ως σχολική κοινότητα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, γιατί στον δύσκολο αλλά ωραίο αυτόν αγώνα οι μαθητές/τριες του σχολείου μας κατέγραψαν εξαιρετικές βαθμολογικές επιδόσεις και στα τέσσερα επιστημονικά πεδία, στο 1ο Ε.Π. (Ανθρωπιστικών, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών), στο 2ο Ε.Π. (Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών), στο 3ο (Επιστήμες Υγείας και Ζωής) και στο 4ο Ε.Π. (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής) .

   Τους/τις συγχαίρουμε, λοιπόν, για τις αξιέπαινες αυτές βαθμολογικές τους επιδόσεις, αλλά κυρίως τους/τις ευχαριστούμε για την προσφορά τους αυτή στο σχολείο μας και ευχόμαστε να πρωτοστατούν και σε άλλους ωραίους αγώνες στη ζωή τους, γιατί, όπως πιστεύουμε, η συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με τα συνακόλουθα αποτελέσματα δεν είναι ο μοναδικός ωραίος αγώνας για κάθε νέο/α. Υπάρχουν πολλές «Ιθάκες» για τους νέους και τις νέες του τόπου μας…

                                                                                      Η Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών

 

                                                                                           Αικατερίνη Παπαμιχαλάκη