Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Λευκή Νύχτα» από τον Εμπορικό Σύλλογο Γρεβενών την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών διοργανώνει, στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ παραδοσιακών τοπικών προϊόντων «Γρεβενών Γεύσεις», με την πολύτιμη βοήθεια των μελών του, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 τη «Λευκή Νύχτα», μία δράση που με πολύ αγάπη αγκάλιασαν επαγγελματίες και καταναλωτές.

Να τονίσουμε ότι στη «Λευκή Νύχτα» συμμετέχουν μόνο τα καταστήματα που έχουν αναρτήσει σε εμφανές σημείο του καταστήματός τους την ενημερωτική αφίσα της δράσης.

Οι συνάδελφοι που συμμετέχουν σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν μέχρι και τις 12:00 το βράδυ με κεράσματα, μουσική, χαμόγελο και βέβαια με μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων σε τιμές εκπτώσεων.

Τις αποδείξεις των αγορών, από τα καταστήματα που συμμετέχουν, οι καταναλωτές μπορούν να τις ανταλλάσουν με τους Δωρεάν λαχνούς στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου στο χώρο του Φεστιβάλ. Οι αποδείξεις μετά από κλήρωση, αντιστοιχούν σε πλούσια δώρα.

Κάθε απόδειξη αγοράς από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε έναν (1) ΔΩΡΕΑΝ λαχνό ενώ το βράδυ της Λευκής Νύχτας σε δύο (2).

Για τους κατόχους της Κάρτας Καταναλωτή κάθε απόδειξη αγοράς από 5€ και πάνω αντιστοιχεί σε δύο (2) ΔΩΡΕΑΝ λαχνούς.

Ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι στην κλήρωση συμμετέχουν όλες οι αποδείξεις αγορών του τριημέρου, δηλαδή οι αγορές που θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 28 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί..   Ψωνίζω από την αγορά του τόπου μου και κερδίζω.

                                                                              

                                                   Με εκτίμηση το

                                                     Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών