Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δ Η Λ Ω Σ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Γρεβενά 24-6-2022 

Την περασμένη Τρίτη επανεξελέγην Α Γραμματέας της Ν.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κινήματος Αλλαγής στον Νομό Γρεβενών.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα εκατοντάδες μέλη και τους φίλους του κόμματος , που έλαβαν μέρος στις εκλογές της 8ης- Μαϊου – 2022. Επίσης την Ν.Ε Γρεβενών , η οποία με εξέλεξε.

Μπήκαμε ήδη σε μια περίοδο σοβαρών πολιτικών εξελίξεων. Για το ΠΑ.ΣΟ.Κ πλέον οι στόχοι είναι φιλόδοξοι, η πολιτική μας βούληση χαλύβδινη, το ιδεολογικό και προγραμματικό μας πλαίσιο ξεκάθαρο! Βρισκόμαστε στην αφετηρία του νέου Κέντρου και της ευρωπαϊκης Σοσιαλδημοκρατίας. Οπως πάντα ,έτσι και τώρα. Αγωνιστικό παρόν, αταλάντευτη προσήλωση στο ΠΑΣΟΚ, διαρκής αφοσίωση στο δημοκρατικό χρέος και στην κοινωνική προσφορά. Τα κόμματα και τα στελέχη τους υπάρχουν για να υπηρετούν πρωτίστως την κλασσική αξία της πολιτικής. Την αδιάκοπη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο και στην πατρίδα.

Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει ΜΕ ΟΡΜΗ , ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. Με τον νέο πρόεδρό του ,εξερχόμενο απο ένα συνέδριο ενότητας και ουσιαστικής ολότητας ,θα συμπυκνώσει και πάλι τις αξίες του σοσιαλδημοκρατικού πατριωτισμού και του νέου ουμανιστικού Κέντρου.

ΕΜΕΙΣ,όλοι, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, να το υπηρετήσουμε στην πορεία προς τη νίκη.ΠΑΡΟΝΤΕΣ , όπως πάντα , στα προσκλητήρια των αγώνων και της ελπίδας. Δεν περισσεύει κανείς!Στην νέα περίοδο πάμε σφιχτά ,αδιάσπαστα,σαν μία γροθιά. Θα ενωθούν και θα νικήσουν αυτοί που έχουν τους ρόλους και τις θέσεις και αυτοί που δεν πήραν τίποτε σαν εμάς , αλλά κατέχουν την υπέρτατη τιμή , να είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πασοκικής μας ύπαρξης και της πασοκικής μας εξέλιξης. Το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνεται ΜΕΓΑΛΟ και ΔΥΝΑΤΟ! Θα είναι ξανά στην πρωτοπορία της ελληνικής κοινωνίας επειδή θα εγγυάται τις νέες λύσεις για τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και την νέα προοπτική για την εθνική αξιοπρέπεια και τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με την ήρεμη βεβαιότητα των ακατάβλητων μαχητών και το πασοκικό πείσμα των ακαταπόνητων ιδεολόγων, ΜΑΖΙ με όλους τους τίμιους δημοκράτες και τους ανιδιοτελείς σοσιαλιστές ,θα περάσουμε στην νέα εποχή της περιεκτικής ελπίδας, για τα νέα μεγάλα προτάγματα της σοσιαλδημοκρατίας , του ουμανισμού,της κοινωνικής ανάτασης και προκοπής!

KΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ ΓΡΕΒΕΝΩΝ