Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: για το κλείσιμο της δομής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ

Με οριακή πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών αποφάσισε το κλείσιμο της δομής του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Η προβληματική Δημοτική επιχείρηση Κοινωφελούς Έργου η οποία και λειτουργούσε τη Δομή, σύμφωνα με την απόφαση δεν μπορούσε άλλο να χρηματοδοτήσει το δομή λόγω υποχρηματοδότησης αλλά και πολλών υποχρεώσεων που έρχονται από το παρελθόν. Με την απόφαση αυτή επίσης προβλέπεται η δημοπρασία της δομής, ώστε κάποιος ιδιώτης να συνεχίσει την λειτουργία της.
Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, οι απαντήσεις όμως δεν δόθηκαν ποτέ. Οι εργαζόμενοι και τα ωφελούμενα παιδιά είναι αυτοί που βίωσαν την αναλγησία της κεντρικής εξουσίας και των τοπικών αντιπροσώπων της, καθώς και των ιθυνόντων που δεν τόλμησαν ή που δεν εργάστηκαν με ζήλο για την διατήρηση μιας τόσο ευαίσθητης και απαραίτητης δομής.
Η οριακή πλειοψηφία είναι ικανή ώστε το θέμα να επανεξεταστεί, να ανακληθεί η απόφαση και να βρεθούν οι τρόποι ώστε η δομή να παραμείνει στο Δήμο και να λειτουργεί με όρους που να διασφαλίζουν τους εργαζόμενους και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ