Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΑΚΕ ΠΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους για την συμμετοχή και την ψήφο τους στην διαδικασία των εκλογών της 8ης Ιουνίου 2022, για την ανάδειξη των νέων καταστατικών οργάνων του Συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε τόσο αυτούς που μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμη φορά και τους υποσχόμαστε να φανούμε άξιοι της εμπιστοσύνης τους, όσο κι αυτούς που έκαναν μια άλλη επιλογή και θα προσπαθήσουμε με τις πράξεις μας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη τους.
Η επόμενη μέρα των εκλογών μας βρίσκει δυνατότερους να αγωνιστούμε για όλα αυτά που μας ενώνουν, αλλά και που θεωρούμε ότι αξίζουν με γνώμονα τη λογική και χωρίς λαϊκισμούς.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι με συνδικαλιστικό ήθος, συνέπεια και απόλυτο σεβασμό στον εκπαιδευτικό που μοχθεί να επιτελέσει το έργο του, με σκληρή δουλειά και καθαρά λόγια, με δυναμισμό και υπευθυνότητα συνεχίζουμε μαζί για εκπαιδευτικούς αξιοπρεπείς, ενεργούς και πάνω απ’ όλα ενωμένους, διεκδικώντας ένα καλύτερο δημόσιο σχολείο και ένα ποιοτικότερο εκπαιδευτικό σύστημα.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΚΕ ΠΕ

Δείτε ακόμα