Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δράση ενημέρωσης στο 1ο ΣΔΕ Γρεβενών για καλές πρακτικές χρήσης του διαδικτύου και αναζήτησης εργασίας

Την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022 το 1ο Σ.Δ.Ε. Γρεβενών υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τον Επίκουρο Καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δασυγένη Μηνά, και τον κ. Ζιούζιο Δημήτριο, υποψήφιο διδάκτορα του ίδιου τμήματος.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους, οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για καλές πρακτικές ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο καθώς και για τρόπους αναζήτησης εργασίας μετά την αποφυλάκισή τους. Επιπλέον, διεξήχθη από την εκπαιδεύτρια του ΣΔΕ και υποψήφια διδάκτορα του ίδιου τμήματος, κα. Παπατσιμούλη Μαρία, παρουσίαση για τη χρήση διαδικτυακών εργαλείων και την αξιοποίησή τους στη σύνταξη βιογραφικού σημειώματος.
Σε όλη την διάρκεια της παρουσίασης το ενδιαφέρον των εκπαιδευομένων κρατήθηκε αμείωτο και δόθηκε η δυνατότητα για μία γόνιμη αλληλόδραση.
Το σχολείο ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική τους διάθεση να βοηθήσουν τους εκπαιδευόμενους του σχολείου μας.