Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Βόμβα στον επιχειρηματικό κλάδο των Γρεβενών!

Σαν κεραυνός θα πέσει στην κοινωνία των Γρεβενών ότι ιστορική επιχείρηση της περιοχής ενδέχεται να “κατεβάζει ρολά” την επόμενη εβδομάδα λόγω διακοπής της παροχής ρεύματος!
Η επιχείρηση καταβάλει απαρέγκλιτα τα τελευταία 6 χρόνια, πριν τη λήξη τους, όλους τους λογαριασμούς ρεύματος, (περιττό να αναφέρουμε για το πόσο αυξημένοι τελευταία καταγράφονται), και η ΔΕΗ, επιδεικνύοντας για άλλη μια φορά πλήρη αναλγησία και υπεροψία, απαιτεί επιπλέον την άμεση καταβολή παλαιότερα ρυθμισμένων οφειλών, (από το 2012-2016), αδιαφορώντας για τις συνθήκες που έχουν πλέον διαμορφωθεί στην αγορά και το ενεργειακό κόστος.
Η εταιρεία απώλεσε τη ρύθμιση που διατηρούσε με τη ΔΕΗ μέσα στην πανδημία, ενώ ήταν σε αναστολή εργασιών λόγω Covid, ζητώντας παράταση καταβολών για 2 μήνες, και ουδέποτε έλαβε οποιαδήποτε απάντηση! Επιπλέον, έχει αποδεχθεί και ζητάει (μάταια) από τη ΔΕΗ την καταβολή των παλαιών οφειλών, (εκ των οποίων το 40% είναι τόκοι υπερημερίας και πανωτόκια!!!), σε 24 μηνιαίες δόσεις το οποίο δε γίνεται αποδεκτό!
Είναι αξιοσημείωτο ότι η συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκεται σε πλήρη ανοδική τροχιά, με 70% ετήσια ανάπτυξη τα τελευταία 2 χρόνια, διπλασιάζοντας το προσωπικό της, φθάνοντας στα 25 άτομα!
Έχοντας εξαντλήσει κάθε επιχείρημα η εταιρεία παραιτείται από περεταίρω προσπάθεια και οι ευθύνες παραπέμπονται στους τοπικούς άρχοντες για εύρεση λύσης για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στην πολύπαθη μικρή μας κοινωνία.