Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Π.Ε. Γρεβενών: Συνεδρίαση στο πλαίσιο του νέου Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σήμερα, Παρασκευή 27/05/2022, πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο Γρεβενών η προγραμματισμένη συνεδρίαση σχετικά με τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, και οι νέοι Προϊστάμενοι των Γενικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με παρόντα και τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Γρηγόριο Γρηγοριάδη, ενώ παρίσταντο και οι Διευθυντές και Προϊστάμενοι Τμημάτων των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Στη συνάντηση αναπτύχθηκαν ζητήματα αναφορικά με την οργάνωση και τον συντονισμό των Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των επιμέρους Διευθύνσεων της Π.Ε. Γρεβενών, με σκοπό την αποτελεσματικότερη λειτουργία και συνεργασία τους υπό το πλαίσιο του νέου Οργανισμού.
Από τις κεντρικές Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, παρέστησαν στη συνεδρίαση ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οργάνωσης και Ανάπτυξης Ευάγγελος Κουρίας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Διοίκησης και Οικονομικών Βασίλειος Κωτούλας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Γρίβας, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Βασίλειος Χατζηαποστόλου και ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Αναστάσιος Δούρδας. 
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ