Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Π.Ε. Γρεβενών: Συντήρηση οδικού δικτύου Δ.Ε. Βεντζίου

Στη Δημοτική Ενότητα Βεντζίου παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, κ. Φωλίνας Αθανάσιος, προκειμένου να επιβλέψει την πρόοδο των έργων οδοποιίας.
Διαπιστώθηκε ότι προχωρά με ταχείς ρυθμούς η συντήρηση του οδικού δικτύου της εν λόγω Δημοτικής Ενότητας. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού μεγαλύτερου των 200.000 ευρώ, θα ολοκληρωθεί σε 24 μήνες και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Τη σχετική σύμβαση για τη συνέχιση του έργου της συντήρησης των ασφαλτικών σε όλη τη Δημοτική Ενότητα υπέγραψε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδης Γεώργιος.
Ήδη έχει ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του δικτύου σε αρκετά σημεία, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται και έργα για τη βελτίωση της πρόσβασης σε σταβλικές εγκατάστασεις.
Τα έργα οδοποιίας βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας του Αντιπεριφερειάρχη, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα αποκατάστασης και βελτίωσης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής μας Ενότητας, συμπεριλαμβανομένων 5 πρόσφατα υπογεγραμμένων συμβάσεων για οδοποιία σε διάφορα σημεία, ο αθροιστικό προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνά τις 440.000 ευρώ.
Ένα ποιοτικό και εξελισσόμενο οδικό δίκτυο μπορεί να δώσει οικονομικές ανάσες στην περιοχή, ενώ πρόθεση του Αντιπεριφερειάρχη είναι να προχωρά σταθερά η διαδικασία βελτίωσής του, με το βλέμμα στις ανάγκες των πολιτών, αλλά και των επισκεπτών του τόπου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δείτε ακόμα