Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η “Ε Λ Π Ι Δ Α” ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ( 10/2019 )
 ΜΕ ΤΙΤΛΟ  Η ´´ ΕΛΠΙΔΑ ´´ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙ
 
   Ο Σύλλογος Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ καλεί τους  Πολίτες των Γρεβενών σε εγρήγορση. Πολλά τα κακώς κείμενα .
   Τα Γρεβενά κραυγάζουν με αγωνία για το μέλλον τους που φαντάζει ζοφερό.
   Εμείς που επιλέξαμε να ζήσουμε εδώ, τάχα για να φυλάξουμε Θερμοπυλες, έως πότε θα παρακολουθούμε αδιάφορα τα τεκταινόμενα, έως πότε θα κωφεύουμε.
   Θα επανέλθουμε σύντομα.
 
Η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´  ΣΉΜΕΡΑ,  ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
   Σίγουρα δεν επανήλθαμε σύντομα. Μας πρόλαβε ο ΚοροναΪός, μας ´´φρέναρε ´´η απροθυμία και η αδιαφορία που διακατέχει πολλούς από τους συμπολίτες μας για κοινές δράσεις, μας απογοήτευσε η αργοπορεία και η έλλειψη ενδιαφέροντος των Τοπικών Αρχών σε προτάσεις φορέων και πολιτών, που θα προσέθεταν θετικά  
στην ποιοτική αναβάθμιση της Πόλης και της Περιφέρειας Γρεβενών. 
Τα Γρεβενά υποβαθμίζονται, απαξιώνονται, μειώνονται, ´´σβήνουν ´´.
  Τα Γρεβενά αξίζουν καλύτερης τύχης. ´Εχουν προσόντα, έχουν δυνατότητες, έχουν ανθρώπους που νοιάζονται και ανησυχούν για το αύριο αυτού του τόπου. 
Επιθυμούμε, ως Σύλλογος, να καταθέσουμε απόψεις, προτάσεις, προβληματισμούς.
Μας ενδιαφέρει να ακούσουμε και να συνεργαστούμε με όσους έχουν διάθεση να αγωνιστούν για ένα καλύτερο αύριο για ολους και κυρίως για τους νέους μας που ´´ φυλλορροούν ´´ για άλλους τόπους, για άλλες πατρίδες. Πρίν ειναι πολύ αργά.
 
Σας καλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τη φωνή μας για να διεκδικήσουμε όσα δικαιούμαστε. Να επεδύσουμε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των Γρεβενών.
Η απραξία, η αδιαφορία, η απαξίωση δεν έχουν θέσει στα κοινά προβλήματα.
   Εν κατακλείδι οφείλουμε να αφυπνηστούμε, να συμμαχίσουμε και να αγωνιστούμε  ώστε να διαμορφώσουμε τις συνθήκες που θα φέρουν στον τόπο μας την άνοιξη, την αναγέννηση και την ανάπτυξη, για να επιτύχουμε ότι καλύτερο για τον τόπο πουγεννηθήκαμε, για τον τόπο που επιλέξαμε να ζήσαμε, για τον τόπο που επενδύσαμε τα όνειρα μας, για τον τόπο που θέλουμε να συνεχίσουν να ζούν τα παιδιά μας.
 
   ´Οταν δεν μπορείς να υπερασπιστείς τα συγκριτικά σου πλεονεκτήματα μεμεγάλη ευκολία θυσιάζεις όσα βρήκες. Ας μην είμαστε και εμείς θύτες.
 
Προσκαλούμε με σεβασμό, με προσμονή και με ελπίδα 
τους Συλλόγους, τα Σωμματία, τις Λέσχες, τους ενεργούς Πολίτες να προετοιμαστούμε για μία συνάντηση που θα μιλήσουν οι καρδιές μας, τα οράματα μας, η ευρυματηκότητα μας, οι εμπειρίες μας.
Αναμένουμε και ευελπιστούμε για την ανταπόκριση σας. 
                                     
   Με τιμή το Δ.Σ. της ¨´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´