Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΤ3 
 
  Το Εργατ/κό Κέντρο Νομού Γρεβενών  και η Διοίκησή του ήταν, είναι και θα είναι ,στο πλευρό των Εργαζομένων του Νομού, χωρίς μεγάλα λόγια στις κάμερες ,ούτε ενέργειες  που στοχεύουν στην προσωπική  ανάδειξη ή προβολλή. Είναι εδώ να κάνει την δουλειά του αθόρυβα  και την κάνει κάνοντας τις απαραίτητες παραστάσεις στα  αρμόδια Υπουργεία και υπηρεσίες  κάνοντας τα απαραίτητα έγγραφα .
  Μετά  από δικά μας έγγραφα και παραστάσεις, λειτούργησε πριν από ένα χρόνο το Γραφείο Επιθεώρησης εργασίας  και όχι των Σωματείων Οικοδόμων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων , που εκπροσωπούνται μέσω των Ομοσπονδιών τους και σε κάθε περίπτωση προσπαθούν να πείσουν τους συναδέλφους των Σωματείων να εκπροσωπούνται από τις οπμοσπονδίες, που το ΠΑΜΕ ελέγχει . 
  Δεν είναι τυχαίο που οι εκπρόσωποι των παραπάνω Σωματείων δεν χάνουν την ευκαιρεία σε κάθε τους  προβολή στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να κατηγορούν την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου και ουδέποτε συμμετείχαν στις απεργιακές κινητοποιήσεις του Κέντρου  .
  Επιπλέον έχουμε και το ηθικά ασυμβίβαστο μέλη της Διοίκησης Ομοσπονδιών να είναι και   μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου  και να κατηγορούν το Κέντρο σε κάθε ευκαιρεία .
  Οσον αφορά τα  μέτρα για το ατυχήματα και τα δυστυχήματα άς αναμείνουμε τα απαραίτητα προρίσματα από τους αρμόδιους και επιπλέον εφιστούμε στους εργαζόμενους σε κάθε  περίπτωση να  τηρούν οι ίδιοι τα μέτρα ασφαλείας  και να καταγγέλλουν στο Εργατικό Κέντρο τους εργοδότες που δεν τα τηρούν  . 
                                         
Για την Διοίκηση 
Ο Πρόεδρος 
 
Χαραλαμπίδης Λάζαρος