Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών κ.θεοδοσίου Μαριάννα συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Ημερήσιου Γυμνασίου Γρεβενών για τη βράβευση με το 2ο βραβείο στον μαθητικό διαγωνισμό ρομποτικής Τεχνητή Νοημοσύνη στην Εκπαίδευση, που συμμετείχαν με την ομάδα τους Machine Masters στον σχεδιασμό και υλοποίηση της εφαρμογής Smart Hearing Watch (Έξυπνο Ρολόι για Κωφούς)
Επίσης, συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες καθώς και τους εκπαιδευτικούς της θεατρικής ομάδας «Εξ αμάξης» του 2ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Γρεβενών για την συμμετοχή τους, με τις Ευμενίδες του Αισχύλου, στο 9ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος του Δήμου Μεσσήνης.
Οι προσπάθειες αυτές, της έμπνευσης και της δημιουργίας απέφεραν όμορφα αποτελέσματα και είναι άξιες θαυμασμού και συγχαρητηρίων, προς όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίησή τους.

Η Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Γρεβενών

Θεοδοσίου Μαριάννα