Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Τραγωδία στα Γρεβενά: Κατέληξε ο 28χρονος που τραυματίστηκε χθες στην έκρηξη σε εργοστάσιο

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο 28χρονος εγκαυματίας που τραυματίστηκε σοβαρά χθες στην έκρηξη σε εργοστάσιο ξυλείας στα Γρεβενά.

Ο 28χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέφερε από σοβαρά εγκαύματα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών και διασωληνώθηκε ενώ αμέσως κρίθηκε κρίσιμη η μεταφορά το στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη όπως και έγινε.

Εδωσε σκληρή μάχη αλλά δυστυχώς τα τραύματα ήταν εξαιρετικά σοβαρά και σήμερα το πρωί κατέληξε.Πηγή: iefimerida.gr – Τραγωδία στα Γρεβενά: Κατέληξε ο 28χρονος που τραυματίστηκε χθες στην έκρηξη σε εργοστάσιο

 

Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου Παπανικολάου 

 

Ο 29χρονος εγκαυματίας, θύμα εργατικού ατυχήματος από έκρηξη που διακομίστηκε χθες 04/05 το απόγευμα από το Νοσοκομείο Γρεβενών διασωληνωμένος στη Μονάδα Εγκαυμάτων, απεβίωσε σήμερα και ώρα 12.05 μεσημέρι.

Είχε υποστεί καθολικά εγκαύματα έκτασης 95% επιφανείας σώματος  ολικού πάχους και συνοδό βαρύ εισπνευστικό έγκαυμα αεροφόρων οδών.

Το βράδυ της 04/05 οδηγήθηκε στο χειρουργείο για τις απαραίτητες επείγουσες  χειρουργικές πράξεις και στη συνέχεια παρέμεινε στη Μονάδα Εγκαυμάτων σε καταστολή και με υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών σε κρίσιμη κατάσταση.