Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: Στην οδό Φιλελλήνων οι εργασίες κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δημότες της πόλης των Γρεβενών ότι από σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου 2022 μέχρι και το Σάββατο 7 Μαΐου 2022, θα πραγματοποιούνται εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου διανομής φυσικού αερίου επί της οδού Φιλελλήνων και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής που περιλαμβάνεται μεταξύ των οδών Κυρίμης και Ειρήνης.

Το έργο θα εξελίσσεται σε εντατικούς ρυθμούς από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα της κάθε ημέρας και γι’αυτό ζητείται από τους συμπολίτες μας υπομονή και κατανόηση για την όποια όχληση και ταλαιπωρία δημιουργηθεί.

Επισημαίνεται ότι οδηγοί και πεζοί οφείλουν να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή στην ειδική σήμανση που τοποθετείται, τόσο για την αποφυγή ατυχήματος όσο και για τη διευκόλυνση των εργασιών.

Ο Δήμος Γρεβενών θα ενημερώνει συνεχώς τους συνδημότες μας για την πορεία του έργου και για τις προγραμματισμένες εργασίες στους δρόμους της πόλης, προκειμένου κάτοικοι και ιδιοκτήτες καταστημάτων να γνωρίζουν εκ των προτέρων τα σημεία κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε ακόμα