Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δασταμάνης: «Αναγκαία η ευελιξία του Συντονιστικού στις πρώτες κρίσιμες στιγμές μιας πυρκαγιάς»

Την αναγκαιότητα ευελιξίας του Συντονιστικού στις κρίσιμες στιγμές που επικρατούν από τα πρώτα κιόλας λεπτά εκδήλωσης μιας πυρκαγιάς, επεσήμανε ο Δήμαρχος Γρεβενών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, η οποία έλαβε χώρα την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 στο Διοικητήριο Γρεβενών, παρουσία όλων των αρμόδιων φορέων.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δασταμάνης εισηγήθηκε τη δυνατότητα λήψης ακόμη γρηγορότερων αποφάσεων από πλευράς του Συντονιστικού σε περίπτωση μιας δασικής φωτιάς, προκειμένου να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος εις βάρος ανθρώπινων ζωών, ζωικού κεφαλαίου και ιδιωτικών περιουσιών, εξαιτίας κρατικών γραφειοκρατικών αγκυλώσεων που χρήζουν άμεσης νομοθετικής αλλαγής (π.χ. δασικοί δρόμοι, αντιπυρικές ζώνες).

 

Επιπλέον, εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά την Κυριακή 1η Μαΐου, ο κ.Δασταμάνης υπογράμμισε την ετοιμότητα του Δήμου Γρεβενών σε προσωπικό και μηχανήματα, ευχαριστώντας παράλληλα όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της πρόληψης και καταστολής.  

 

 

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε ακόμα