Ο Δήμαρχος Γρεβενών σε μία συνέντευξη για την τρέχουσα επικαιρότητα -Τι είπε ο Γιώργος Δασταμάνης για φυσικό αέριο,13η Οκτωβρίου και πανδημία
Η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη των Γρεβενών, η ριζική ανάπλαση της κεντρικής οδού 13ης Οκτωβρίου που δρομολογείται αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις από το μέτωπο της πανδημίας είναι μερικά από τα θέματα που έθιξε την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης σε μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στον Κώστα Μάρκου.
Ο κ.Δασταμάνης ρωτήθηκε επίσης για το κύμα ακρίβειας που σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, για το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» της Περιφέρειας, για τον ρόλο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) αλλά και για το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.