Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: «Περιβαλλοντική εκπαίδευση: μάθηση και πράξη για ένα καλύτερο μέλλον» & “Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Μαθησιακή Διαδικασία”

Το 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών με χαρά και συγκίνηση ανακοινώνει την έγκριση της πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίησης του προγράμματος Erasmus+ που εντάσσεται στη Βασική Δράση 1 του τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης, με κωδικό αριθμό 2023-1-EL01-KA122-SCH-000126143 και έχει ως θέμα την «Περιβαλλοντική εκπαίδευση: μάθηση και πράξη για ένα καλύτερο μέλλον».
Η πρόταση του σχολείου μας έλαβε πολύ θετική αξιολόγηση (91/100) και επιλέχθηκε μεταξύ εκατοντάδων σχολείων που υπέβαλαν αίτηση.
Επιπλέον του εν λόγω αυτοδύναμου προγράμματος ERASMUS+ που έχει εγκριθεί για το σχολείο μας, το 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών συμμετέχει σε Διαπιστευμένο Σχέδιο μαθησιακής κινητικότητας με θέμα την “Εφαρμογή των Ψηφιακών Τεχνολογιών στη Μαθησιακή Διαδικασία”, ως μέλος σύμπραξης με επικεφαλής την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.
Σκοπός μας η καλύτερη παρεχόμενη εκπαίδευση των μαθητών/τριών και η συνεχής βελτίωση των επαγγελματικών δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών μας.


Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών