Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρώτη εμφάνιση Φιλαρμονικής Γρεβενών

Χθες ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών, πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό της πόλης μας. Τα παιδιά της Φιλαρμονικής συμμετείχαν τόσο στην κατάθεση στεφάνων όσο και στην παρέλαση.

Εκ μέρους του Δ. Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μαέστρο μας τον κ. Ξενιτίδης Γεώργιο, τα παιδιά που σε σύντομο χρονικό διάστημα παρουσίασαν αυτό το αποτέλεσμα, τους γονείς τους που μας εμπιστεύτηκαν, τους συμπολίτες μας που με την συνδρομή τους στηρίζουν όλη αυτή την προσπάθεια, τις αρχές του τόπου που ανταποκρίνονται με όποιον τρόπο μπορούν στις ανάγκες μας, και τέλος το κοινό της χθεσινής παρέλασης που με το θερμό του χειροκρότημα εμψύχωσε και έδωσε δύναμη στα παιδιά μας να συνεχίσουν.

Ευχόμαστε ο Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Γρεβενών, να αγκαλιαστεί ακόμα περισσότερο από τους συμπολίτες μας και να δούμε από τα παιδιά μας πολύ περισσότερα πράγματα, κάτι που μετά την χθεσινή τους εμφάνιση έδειξε ότι είναι απόλυτα εφικτό.

ο Πρόεδρος 
Κοκκινάκης Μιχάλης