Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δασταμάνης: «Πυξίδα αξιακού προσανατολισμού η 25η Μαρτίου» – Το μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την ημέρα της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας

«Η 25η Μαρτίου αποτελεί μια ημέρα-σύμβολο για όλους τους Έλληνες κάθε γενιάς, εκπέμποντας διαχρονικά και αταλάντευτα μηνύματα υψηλών ιδανικών και νοημάτων.

Η ενότητα και η ομοψυχία του λαού μας κατάφερε, μέσα από το ηρωικό 1821, να υπερνικήσει με γενναιότητα και αυταπάρνηση τον τουρκικό ζυγό, χαρίζοντας στην Ελλάδα την πολυπόθητη ελευθερία της, βάζοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για τη γέννηση του νέου ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.

Παράλληλα, μαζί με την Ελληνική Επανάσταση, γιορτάζουμε με θρησκευτική κατάνυξη και χριστιανική ευλάβεια την αναγγελία της χαρμόσυνης είδησης της έλευσης του Κυρίου, η οποία μετουσιώνεται μέσα από το ιερότερο πρόσωπο της Ορθοδοξίας, αυτό της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Αναμφίβολα, η ιστορική επέτειος της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας γίνεται και φέτος μια πυξίδα αξιακού προσανατολισμού, δείχνοντάς μας και πάλι, με τη βοήθεια της Παναγιάς, τη σωστή πορεία που θα πρέπει να χαράξουμε ως λαός, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις συνεχείς προκλήσεις ενός ραγδαίως μεταβαλλόμενου κόσμου.

Εύχομαι από καρδιάς Χρόνια μας Πολλά και να είμαστε για πάντα Ελεύθεροι!»

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών