Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: συλλυπητήρια στις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους, στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών στην Ιτέα Γρεβενών.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-3-2022

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ

«Η ασφαλής σας δύναμη», γράφει στην ιστοσελίδα της η ΕΛΤΕΚ. Το σλόγκαν της όμως έγινε συντρίμμια και βάφτηκε από το αίμα αθώων εργατών, καθώς αποδείχτηκε ότι προέχει η “ασφάλεια” των κερδών και όχι των εργατών. Μένει βέβαια να φανεί ποια ήταν η αιτία της τρομακτικής έκρηξης.

Η ΕΛΤΕΚ “διαφημίζεται” στην ιστοσελίδα της ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία παραγωγής εκρηκτικών υλών στα Βαλκάνια, με 14 βιομηχανικές “σύγχρονες εγκαταστάσεις”. Ωστόσο το πόσο ασφαλείς ή σύγχρονες είναι αυτές οι εγκαταστάσεις αποδείχτηκε με δραματικό τρόπο σήμερα στα Γρεβενά

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των εργαζομένων που έχασαν τη ζωή τους, μετά από έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής εκρηκτικών στην Ιτέα Γρεβενών. Απαιτείται άμεση διερεύνηση των αιτιών της έκρηξης και των πιθανών ελλείψεων στην τήρηση των μέτρων ασφάλειας, όπως και για την απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η εργατική τάξη πληρώνει εκτός από την μόνιμη ακρίβεια και φτώχεια και βαρύ φόρο αίματος στο βωμό τις στήριξης της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Είναι καιρός να πάρει την υπόθεση της δουλειάς και της ειρήνης στα χέρια της ετσι ώστε να βάλει φραγμό στα σχέδια του. Οι αγώνες είναι μπροστά μας.