Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συγχαρητήριο μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών για την επιτυχία του Μίλτου Τεντόγλου

Για ακόμη μία φορά, το συναίσθημα που κατακλύζει τη μικρή τοπική κοινωνία των Γρεβενών, είναι η μεγάλη περηφάνια, για την επιτυχία του σπουδαίου αθλητή, Μίλτου Τεντόγλου.

Ξεκίνησε πριν από μία δεκαετία τη διαδρομή του στο χώρο του στίβου, παρουσιάζει μονίμως ανοδική πορεία και επιτυχίες, που διαδέχονται η μία την άλλη, σε Πανελλήνιο, Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο, τόσο πολύ που έχουμε φτάσει στο σημείο, να θεωρείται είδηση η μη κατάληψη της πρώτης θέσης, κάθε φορά που αγωνίζεται.

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε, πως ο Μίλτος αποτελεί μια πρωτοφανή περίπτωση αθλητή,κάρμα έμφυτου ταλέντου και ατέρμονης προσπάθειας.

Πολύ μεγάλο ρόλο στο να ακούει και να διαβάζει αυτά τα δικαιότατα διθυραμβικά σχόλια, έχει διαδραματίσει ο πρώτος προπονητής του, Βαγγέλης Παπανίκος, ο οποίος ανακάλυψε αυτό το μοναδικό ταλέντο μυώντας το στην ενασχόληση του με τον στίβο και την ένταξη του στην τότε ομάδα του, την Γυμναστική Ένωση Γρεβενών.

Το πιο σημαντικό πράγμα που κατάφερε όμως, αυτός ο αθλητής-πέρα από τα μετάλλια και τη δόξα- ,είναι ότι έδωσε το έναυσμα για τη γενικότερη άνθηση του κλασικού αθλητισμού στο τόπο των Γρεβενών, με το μέλλον να υπόσχεται, αν όχι την εμφάνιση κάποιου “νέου Μίλτου”, σίγουρα την ανάδειξη σπουδαίων Γρεβενιωτών αθλητών, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν τις επόμενες δεκαετίες στα εγχώρια αθλητικά δρώμενα.

Συγχαρητήρια Μίλτο!

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στις επιτυχίες σου!

 

Ιφιγένεια Στεργιούλα
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών.