Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ξεκινάει ο Γ΄ κύκλος εκπαίδευσης-εξέτασης και πιστοποίησης μανιταροσυλλεκτών

Πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου 2022, στα Γρεβενά ο γ’ κύκλος εκπαίδευσης-εξέτασης και πιστοποίησης μανιταροσυλλεκτών, κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024

-Τον Νοέμβριο του 2018, το Επιμελητήριο Γρεβενών, σε συνεργασία με τους Μανιταρόφιλους Ελλάδος, την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τον ΔΙ.ΦΟ.Π. (Διεπιμελητηριακό Φορέα Πιστοποίησης) και το Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών, ελέγθηκε και πιστοποιήθηκε, κατά το Διεθνές Πρότυπο ISO/IEC 17024, για την εκπαίδευση-εξέταση και πιστοποίηση μανιταροσυλλεκτών, με εκπαιδευτές τους Γ. Κωνσταντινίδη (πρόεδρο μανιταρόφιλων Ελλάδας και συγγραφέα βιβλίων μανιταρογνωσίας) και Η. Πολέμη (γεωπόνο-μυκητολόγο, μεταδιδάκτορα μυκητολόγο) και εξεταστή τον Γ. Ζερβάκη (μυκητολόγο, καθηγητή στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Παράλληλα την ίδια περίοδο, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε -στα Γρεβενά- πιλοτικά, η εκπαίδευση, εξέταση και πιστοποίηση των πρώτων μανιταροσυλλεκτών.
-Τον Φεβρουάριο του 2020 και τον Οκτώβριο του 2001 πραγματοποιήθηκαν από το Επιμελητήριο Γρεβενών ο α’ και β’ κύκλος εκπαίδευσης-εξέτασης και πιστοποίησης α΄ επιπέδου, συλλεκτών αυτοφυών μανιταριών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, στα Γρεβενά.