Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Οι Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις άμεσες προτεραιότητες της Περιφερειακής Αρχής.- Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών

Το Νοσοκομείο Γρεβενών επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022, στα πλαίσια της περιοδείας του στην Π.Ε. Γρεβενών, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Γρεβενών Αθανάσιο Φωλίνα και τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Λάμπρο Χατζηζήση.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και προσπάθεια, ώστε να ενισχυθούν όλες οι μονάδες υγείας της Περιφέρειας, λαμβάνοντας υπόψη και τις ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας η Περιφερειακή Αρχή κατάφερε να ενισχύσει σημαντικά με το ποσό των 3,1 εκατομμυρίων ευρώ μέσω του ΠΕΠ, το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, ώστε να συμβάλει τα μέγιστα τόσο στην πρόληψη, μέσω της καλύτερης διάγνωσης, όσο και της αντιμετώπισης και περίθαλψης των ασθενών της ευρύτερης περιοχής.

Ενδεικτικά έγιναν οι   παρακάτω παρεμβάσεις:

Χειρουργική: ενισχύθηκε μ’ έναν υπερσύγχρονο λαπαροσκοπικό πύργο και γεννήτρια ηλεκτροχειρουργική

Οφθαλμολογικό ιατρείο: ενισχύθηκε με μία εξεταστική μονάδα η οποία μπορεί να εξυπηρετεί και ΑμεΑ με σχισμοειδή λυχνία και κερατοδιαθλιασίμετρο, με φακόμετρο και οπτότυπο

Ω.Ρ.Λ.: ενισχύθηκε με μία εξεταστική καρέκλα, τυμπανόγραμμα και εύκαμπτο λαρυγγοσκόπιο

Το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών ενισχύθηκε με νέες κλίνες, με ιδιαίτερη έμφαση στην παιδιατρική πτέρυγα.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης τόνισε πως «Η αγαστή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Περιφερειακή Αρχή, τη Διοίκηση και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών προσφέρει στους πολίτες της Π.Ε Γρεβενών την καλύτερη ιατρική περίθαλψη Αυτό άλλωστε αποτελεί, βασικό μέλημα της Περιφερειακής Αρχής. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, μέχρι οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας ν’ αποκτήσουν την ιατρική περίθαλψη που τους αξίζει».