Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΣΚΕΨΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Το Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ αποδεχόμενο το κάλεσμα του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Γρεβενών συμμετέχει στη σύσκεψη φορέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών για να συζητήσουν το θέμα της θέρμανσης και της ακρίβειας που μαστίζουν τα φτωχά και λαϊκά στρώματα και εξανεμίζουν το λαϊκό εισόδημα.

Την ίδια ώρα που οι φουσκωμένοι λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος με την ραγδαία αύξηση της τιμής κιλοβατώρας, οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων, οι ανατιμήσεις σε όλα τα είδη πλατιάς κατανάλωσης, οδηγούν στην απόγνωση τις λαϊκές οικογένειες , για να μπορέσουν να ζεσταθούν και να επιζήσουν, η κυβέρνηση χαρίζει εκατομμύρια στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και αβγαταίνει τα κέρδη των μεγαλοκαπιταλιστών.

Δεν πάει άλλο. Θα πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία της δύναμής μας να πάρουν μέρος στη σύσκεψη και όλοι μαζί σαν μια γροθιά να παλέψουμε για :

Μείωση του ρεύματος κατά 50%. Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα.

Κατάργηση των φόρων στα καύσιμα

Γενναία μείωση των δημοτικών τελών για τα φτωχά νοικοκυριά.

«Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κατακτιούνται με οργανωμένη συλλογική διεκδίκηση, αντίσταση και σύγκρουση με την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων»

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ

                               Ο Πρόεδρος                                  Ο Γραμματέας

                     Λιάμπας Ανδ. Στέργιος                        Λέτσιος Θ. Χρήστος