Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια Επιστολή, για την ένταξη των παραγωγών Λεβάντας της περιοχής των Γρεβενών στις ενισχύσεις covid.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, οι παραγωγοί λεβάντας Γρεβενών, ακούσαμε την είδηση της έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή του αιτήματός της Ελλάδος, για ενισχύσεις ύψους 33,826 εκατ. ευρώ σε παραγωγούς ξερών σύκων, λεβάντας, βιομηχανικής και επίσπορης πατάτας, μανταρινιών (κλιμεντίνη), επιτραπέζιων ελιών (πλην καλαμών) και καπνού.
Οι παραγωγοί λεβάντας της περιοχής των Γρεβενών, έχουμε υποστεί τεράστια ζημία από την πανδημία του κορονοϊού, καθόσον, λόγω της κρίσης του covid και του μεγάλου διαστήματος, που οι επιχειρήσεις πώλησης των προϊόντων λεβάντας, έμειναν κλειστές, δεν είχαμε, που να διαθέσουμε την παραγωγή μας.
Για την ιδιαιτέρως θετική αυτή εξέλιξη, θα ήθελα να ευχαριστήσω, το σημερινό Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, κύριο Αθανάσιο Φωλίνα, ο οποίος από την πρώτη στιγμή, στάθηκε δίπλα στον αγώνα των παραγωγών λεβάντας και έμπρακτα διεκδίκησε, την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας, για χρηματοδότηση.
Η εκπόνηση σχετικής μελέτης από τον ίδιο, σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και η διαρκής διεκδίκηση του αιτήματος μας, προς κάθε κατεύθυνση, ήταν καθοριστική, για την ευόδωση του τελικού στόχου.
Εκφράζω επίσης τις ευχαριστίες μου, στο βουλευτή Γρεβενών, κύριο Α. Πάτση, ο οποίος, με τη σειρά του, στάθηκε συμπαραστάτης στο δίκαιο αίτημα μας και αρωγός στις προσπάθειές μας, μέχρι την τελική ικανοποίηση του αιτήματός μας.

Πάρης Ανθιμίδης,
επιχειρηματίας στον κλάδο αρωματικών φυτών
Πρόεδρος του συνεταιρισμού αρωματικών φυτών