Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Σύσκεψη σωματείων και κάλεσμα σε φορείς στα Γρεβενά για τη θέρμανση

Το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Γρεβενών καλεί τα σωματεία, τους φορείς και συλλόγους, τους εργαζομένους, τους μικρούς επαγγελματίες, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τους αγρότες του δημου μας, να συντονίσουυμε τη δράση μας , για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας στη φθηνή ενέργεια. Όλοι σαν μία γροθιά μπαίνουμε στη μάχη για να υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας, συμμετέχουμε στην σύσκεψη για την ενέργεια, θέρρμανση, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 18:30 στο εργατικό κέντρο Γρεβενών.

Οι συνέπειες της πολιτικής της απολιγνιτοποίησης άρχισαν να εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα. Τις ζούμε για έναν ακόμα χειμώνα με την τιμή του πετρελαίου να έχει εκτιναχτεί στα ύψη, την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος να έχει φτάσει τους λογαριασμούς σε συσθεώρητα ύψη με τα ξύλα που δίνονται για ατομικές ανάγκες να μη φτάνουν ούτε για τους μισούς μήνες. Δεκάδες νοικοκυριά να ζουν σε παγωμένα σπίτια και να πηγαίνουν απο διακανονισμό σε διακανονισμό για να τα βγάλουν πέρα.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση κοροϊδεύει με τα ψίχουλα των επιδοτήσεων σε πετρέλαιο και ηλεκτρικό ρεύμα, απο την άλλη χαρίζει δισεκατομμύρια ευρώ στους μονοπωλιακούς ομίλους.

Τώρα είναι η ώρα να οργανώσουμε την δράση μας, να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, κόντρα στηνπολιτική της κυβέρνησης που μας αφήνει να παγώνουμε.

 

Το Δ.Σ.

 

Γρεβενά 13 – 02 – 2022