Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο μήνυμα Χαράλαμπου Κουτίδη: «οι γιατροί μου χάρισαν μια δεύτερη ευκαιρία.. κάνετε το εμβόλιο γιατί COVID δεν είναι αριθμοί στην τηλεόραση..»

Ονομάζομαι Κουτίδης Χαράλαμπος, ετών 42 και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας για την πρόσφατη περιπέτεια της ζωής μου.
Πριν τα Χριστούγεννα κόλλησα COVID-19 και επειδή ήμουν ανεμβολίαστος, η κατάσταση μου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να νοσηλευτώ στο Γ.Ν Γρεβενών με την υποστήριξη οξυγόνου για 4 ημέρες.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μου εκεί ήμουν τυχερός που είχα κοντά μου τους ιατρούς κ.Κώστα Μαγιάννη και κ.Στράτο Ποράβα καθώς και το λοιπό ιατρικό προσωπικό. Οι ιατροί αυτοί έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για να με βοηθήσουν. Παρόλη την επιμονή και επίπονη προσπάθεια τους η κατάσταση μου χειροτέρεψε και κρίθηκε η άμεση διασωλήνωση και μεταφορά μου σε ΜΕΘ. Η διασωλήνωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και την κατάλληλη στιγμή. Εκεί ο χρόνος σταμάτησε για εμένα. Την επόμενη μέρα έγινε η μεταφορά μου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου εκεί με παρέλαβαν εξέχοντες ιατροί που διαπίστωσαν την αρτιότητα της διασωλήνωσης, δίνοντας τους έτσι στέρεο έδαφος για να μπορέσουν να κάνουν το καλύτερο.
Παρέμεινα σε καταστολή για ένα μήνα αλλά οι ιατροί κατάφεραν να με γυρίσουν στη κυριολεξία πίσω στη ζωή, χαρίζοντας μου μια δεύτερη ευκαιρία για να μπορέσω να είμαι με την οικογένειά μου.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους ιατρούς και νοσηλευτές καθώς και όλο το παραϊατρικό προσωπικό και των 2 νοσοκομείων που με στήριξαν και με βοήθησαν να αναρρώσω τόσο γρήγορα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και όλο το κόσμο, Ιερωμένους και μη που μέσα από τις προσευχές τους για εμένα μου έδωσαν τη δύναμη της επιστροφής στη ζωή. Πάνω από όλα ευχαριστώ την γυναίκα μου και την οικογένειά μου για την συνεχόμενη, αδιάκοπη και ακούραστη στήριξη που μου παρείχαν δίνοντας μου κουράγιο και θέληση για να ζήσω.

Υ.Γ Σας παρακαλώ να κάνετε το εμβόλιο γιατί COVID δεν είναι αριθμοί στην τηλεόραση και χρήματα οποιασδήποτε μορφής αλλά είναι ψυχικός και σωματικός πόνος. Προσωπικά όλο αυτό το έχω δει σαν δώρο Θεού για να μπω στη διαδικασία να καταλάβω πως πρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα στο Θεό και να εμπιστευόμαστε το θέλημα Του ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί αλλά και καλύτεροι άνθρωποι καθώς και καλύτεροι χριστιανοί.

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου.

 

Χαράλαμπος Κουτίδης 
Κτηνοτρόφος

Πηγαδίτσα Γρεβενών