Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια επιστολή προς ΕΚΑΒ Γρεβενών – ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών

Αξιότιμες/οι κυρίες και κύριοι,
Ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών, με την πλήρη στήριξη και συνεργασία του Συλλόγου Διδασκόντων, αναλογιζόμενοι τις ιδιαιτερότητες της καθημερινότητας όσον αφορά την υγεία τόσο λόγω των νέων δεδομένων που δημιούργησε η πανδημία όσο και των ιδιάζουσων κοινωνικών συνθηκών που βιώνουμε όλοι, με το στρες και το άγχος να κατακλύζει τους ίδιους αλλά και τους ενήλικες, κυρίως, μαθητές και μαθήτριες μας, μετά από επικοινωνία με σας, την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Γρεβενών, και ειδικότερα τον κ. Καραγιάννη Κωνσταντίνο και την κα Τότσικα Μαρία, προγραμματίσαμε και υλοποιήσαμε την Πέμπτη στις 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα των Ιατρικών Εργαστηρίων του σχολείου μας, σεμινάριο βασικής υποστήριξης ζωής (B.L.S).

Αναλυτικότερα, εσείς, ως εκπαιδευτές και διασώστες του ΕΚΑΒ Γρεβενών, αναφερόμενοι στο πως η γνώση μπορεί να σώσει ζωές, με αναφορά σε συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία, αλλά και επιστημονικές μελέτες και έρευνες, ευαισθητοποιήσατε τους εκπαιδευτικούς μας και υποδείξατε την ανάγκη επιμόρφωσης όλων σε θέματα υγείας, που μπορεί να αποβούν σωτήρια για μια ζωή. Εκτός, όμως, από το θεωρητικό επίπεδο, εκπαιδεύσατε τους καθηγητές και τις καθηγήτριες του σχολείου μας σε θέματα καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (μέθοδο ΚΑΡΠΑ) και στη χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.
Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για εσάς που σπεύσατε και ανταποκριθήκατε άμεσα στο αίτημά μας, χωρίς όμως να στερήσετε και το ΕΚΑΒ από τις υπηρεσίες σας, αφού το κάνατε εκτός ωραρίου εργασίας… Αντίστοιχα, έκαναν το ίδιο και οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μας μονάδας.
Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας…

Με απόλυτο σεβασμό σε σας, ως ανθρώπους και επαγγελματίες,
Ο Διευθυντής, κ. Νούτσος Αθανάσιος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Γρεβενών