Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κάθε χρόνο με τη Γέννηση του Χριστού γεννίεται στους ανθρώπους και η ελπίδα για ένα κόσμο καλύτερο, δικαιότερο, περισσότερο ανθρώπινο.

Για άλλη μία χρονιά το άστρο των Χριστουγέννων φώτισε τη Μαθητική Κοινότητα Γρεβενών, που είναι από τις καλύτερες της Χώρας.
Το Φώς αυτό οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, το μετέφεραν με ευλάβεια στην  ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ για να το προσφέρει στα παιδιά των Γρεβενών που το χρειάζονται.

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

 Τους μαθητές, και τη Διεύθυνση του 6ου Δημοτικού Σχολείου και το Δάσκαλο Στέφανο Αρμένη που προσέφεραν το χαρτζιλίκη τους και τρόφιμα γιά τα παιδία.

 Τους μαθητές και τη Διεύθυνση του 2ου Δημοτικού Σχολείου για την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

 Τους μαθητές και τη Διεύθυνση του Α ´ Λυκείου Γρεβενών και τον καθηγητή Δημήτριο Τσακστάρα για την προσφορά αξιόλογου χρηματικού ποσού για μαθητές  και φοιτητές που διαχρονικά στηρίζει η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´.

 ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 Τους Γονείς και τους Δασκάλους που μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά τους Αρχές και  Αξίες που θα τα συντροφεύουν στην πορείας της δύσκολης ζωής τους.

 Ευχόμαστε σε όλους τους Πολίτες των Γρεβενών και όχι μόνων
 ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

 

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ´´