Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΤΙ ΒΑΖΑΑR Η “ΕΛΠΙΔΑ ” ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Οι σοβαρότητα με την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες καταστάσεις που επέβαλε ο Κοροναϊος και η αντιμετώπιση εκ μερους μερίδας συνανθρώπων μας, μας υποχρεώνει ως Διοικητικό Συμβούλιο της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´ να ματαιώσουμε άλλη μία καθιερωμένη εκδήλωση που απέφερε πόρους,που μας βοηθούν να επιτελέσουμε το έργο μας.
Ως τόσο καθιερώσαμε από τις αρχές του 2021 να προωθούμε τις προσφορές σε δώρα των φίλων με προσωπική επαφή, η από καταστήματα μελών του Δ.Σ. 

Τα δώρα των Χριστουγγένων θα διατεθούν απο το Κομμωτήριο ´´ ΔΑΦΝΗ ´´ της Δάφνης Λιόλιου και απο το Κατάστημα Chic της Μαρίας Καναλίδου.
Για την προσφορά των δώρων ( γούρια, στολίδια, σαπούνια, πιατέλες, κομψά πήλινα και μπρούντζινα κομψοτεχνήματα, πλεκτά πορτοφόλια ) ευχαριστούμε από καρδιάς, για την ευγενική τους χειρονομία τις δωρήτριες, Κολονιάρη Αναστασία, Κοκότη Αναστασία, Γιώτα Ευαγγελία από Γρεβενά και Κλεισιάρη Κατερίνα και Ελένη Πιστοφίδου φίλες από Θεσσαλονίκη.
Προτείνουμε να προμηθευθούμε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα μας από τα παραπανω καταστήματα, για να στηρίξουμε το έργο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ και να τιμήσουμε τις Δωρήτριες.

Με τιμή
το Δ.Σ  της ´´ ΕΛΠΙΔΑΣ´´