Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κάλαντα πολιτιστικών συλλόγων στο διαδικτυακό εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Γρεβενών που ξεκινά στις 23 Δεκεμβρίου

Από την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Δήμος Γρεβενών θα προβάλλει καθημερινά και διαδικτυακά τα Κάλαντα του Δωδεκαημέρου μέσα από ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που δημιούργησε αυτές τις ημέρες σε στενή και αγαστή συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.
 
Κάθε μέρα θα μεταδίδεται και από ένα βίντεο, αφιέρωμα στον κάθε σύλλογο, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τους σπουδαίους και δραστήριους ανθρώπους των Γρεβενών, οι οποίοι, με πολύ αγάπη και μεράκι, διατηρούν ζωντανά και αναλλοίωτα τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης σε μια προσπάθεια να δοθεί περαιτέρω έμφαση σε χαρακτηριστικά αστικά τοπόσημα των Γρεβενών που αποτελούν κομμάτι της τοπικής ταυτότητας και ιστορίας μας.
 
Το όμορφο αυτό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, παραγωγής του Δήμου Γρεβενών, θα ανεβαίνει στο YouTube κανάλι μας και εν συνεχεία θα αποστέλλεται στις ιστοσελίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας, στηρίζοντας την πολύπλευρη και ανεξάντλητη πολιτιστική μας κληρονομιά και παράδοση. 
 
 
Γραφείο Τύπου
 Δημάρχου Γρεβενών