Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο Προέδρου της Τ.Κ. Ταξιάρχη

Ευχαριστήριο

Με αφορμή την πράξη ένταξης της Μονής των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ και ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Ταξιάρχη νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κασαπίδη Γεώργιο, και στον τέως Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιάτσο Ιωάννη, για την καταλυτική τους συνδρομή στην ένταξη του έργου: Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών προϋπολογισμού 1.010.600,00 ευρώ.

Επίσης ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Δαυίδ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υπήρξε βασικός αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας (οικονομικά, συμβουλευτικά) και τον Ιερέα του χωριού μας πατέρα Μαυραντζά Ανδρέα για τη αμέριστη βοήθεια του.

Ευχαριστίες οφείλω για την υπομονή και την πολύτιμη συνδρομή του στον Διευθυντή της Δ.Τ.Ε. Γρεβενών, κ. Μπαλοδήμο Νικόλαο. Ακόμη στον Προϊστάμενο κ. Ζιώγα Κωνσταντίνο και στην Προϊσταμένη κα Παπαθεοδώρου Αλεξία για το ζήλο και την εργατικότητας τους.

Η ευχαριστήρια αυτή επιστολή θα ήταν ελλιπής αν δεν ανέφερα τον μελετητή και κατασκευαστή κ. Ντέλμα Κωνσταντίνο,τον οποίο ευχαριστώγια την άριστη μελέτη και επίβλεψη των σωστικών εργασιών στην Μονή.

Ευχαριστώ επίσης την Αρχαιολογική Υπηρεσία Γρεβενών για το άριστο πλάνο (χρηματοδότηση -επίβλεψη) των έως τώρα σωστικών εργασιών.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην ευόδωση αυτής της προσπάθειας.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου και εύχομαι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να μας έχει όλους γερούς και αγαπημένους.

Χρόνια Πολλά

Καλά Χριστούγεννα

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ταξιάρχη

Κλωνάρας Σαράντης